- Obecnie brak na stanie

Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie Wolfgang Hauer
Bezpieczne płatności
Wysyłka w 24h
14 dni na zwrot
Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza, gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być wybornym rarytasem! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!
Co znajdziesz w książce?
- czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
- przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
- metody wędzenia i wybór właściwego drewna
- wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
- 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich