• Nowy

Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie Wolfgang Hauer

44254

Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie Wolfgang Hauer

35,00 zł
Brutto

  • Bezpieczne płatności Bezpieczne płatności
  • Wysyłka w 24h Wysyłka w 24h
  • 14 dni na zwrot 14 dni na zwrot

Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza, gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być wybornym rarytasem! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

Co znajdziesz w książce?

- czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy

- przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia

- metody wędzenia i wybór właściwego drewna

- wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb

- 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich

44254
9 Przedmioty

Specyficzne kody

Zobacz także