- Obecnie brak na stanie

Film instruktażowy "Dzik" - dr Grzegorz Russak
Bezpieczne płatności
Wysyłka w 24h
14 dni na zwrot
Akademia Tradycyjnej Kuchni Polskiej to szkoła stworzona przez pasjonatów zdrowej, tradycyjnej kuchni polskiej i kresowej. Szkolenie jest prowadzone przez specjalistę doktora nauk rolniczych, lekarza weterynarii, znawcę polskiej kuchni myśliwskiej dr Grzegorza Russaka. Jest on pomysłodawcą i mentorem szkoły Akademii.
Ideą przewodnią jest propagowanie wyrobu własnych kiełbas i wędlin według tradycyjnych receptur, pozbawionych chemii. W ramach naszej aktywności powstają liczne filmy instruktażowe, a także odbywają się szkolenia w siedzibie Akademii w Osadzie Karbówko www.osadakarbowko.pl. Szkolenia dedykowane są restauratorom, smakoszom polskiej kuchni i myśliwym.
Film szkoleniowy “Dzik” zawiera dokładny, profesjonalny opis czynności związanych z obrabianiem dzika od pozyskania zwierza do pakowania, który obejmuje:
- patroszenie
- bielenie
- porcjowanie
- przechowywanie