Nowe produkty
Nowe produkty
-
Patelnia żeliwna do jajek sadzonych
63,96 zł -
Słoik z pokrywką, z uszczelką, 170ml
15,00 zł -
Słoik degustacyjny 50ml
11,10 zł
Wędliny – wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu Franz Siegfried Wagner
44250
Wędliny - wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Bezpieczne płatności
Wysyłka w 24h
14 dni na zwrot
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby?
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę?
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe?
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety!
44250
3 Przedmioty
Specyficzne kody
Zobacz także
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.