Wędliny – wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu Franz Siegfried Wagner

44250

Wędliny - wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

35,00 zł
Brutto

 

Bezpieczne płatności

 

Wysyłka w 24h

 

14 dni na zwrot

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.

Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby?

- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę?

- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe?


60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety!

44250
3 Przedmioty

Specyficzne kody

Zobacz także

Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

7 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: