• Nowy

Wędliny – wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu Franz Siegfried Wagner

44250

Wędliny - wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

35,00 zł
Brutto

  • Bezpieczne płatności Bezpieczne płatności
  • Wysyłka w 24h Wysyłka w 24h
  • 14 dni na zwrot 14 dni na zwrot

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.

Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby?

- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę?

- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe?


60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety!

44250
10 Przedmioty

Specyficzne kody

Zobacz także