- Obecnie brak na stanie
Nowe produkty
Nowe produkty
-
Patelnia żeliwna do jajek sadzonych
63,96 zł -
Słoik z pokrywką, z uszczelką, 170ml
15,00 zł -
Słoik degustacyjny 50ml
11,10 zł
Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin"
85592
Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin"
Bernhard Gahm
Bezpieczne płatności
Wysyłka w 24h
14 dni na zwrot
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Ponad 100 zdjęć oraz:
informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.
Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
85592
Specyficzne kody
Zobacz także
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.