Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin"

85592

Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin" 

Bernhard Gahm

22,90 zł
Brutto


 

Bezpieczne płatności

 

Wysyłka w 24h

 

14 dni na zwrot

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.


Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

85592

Specyficzne kody

Zobacz także