• Nowy

Książka "Atlas wędzonek i wyrobów wędzonych"

85593

Książka " Atlas wędzonek i wyrobów domowych"

29,95 zł
Brutto

  • Bezpieczne płatności Bezpieczne płatności
  • Wysyłka w 24h Wysyłka w 24h
  • 14 dni na zwrot 14 dni na zwrot

Obecne na naszych stołach na co dzień i od święta wędliny już wieki temu były specjalnością polskiej kuchni: szlacheckiej, mieszczańskiej i ludowej.

Tradycyjne wielkanocne szynki, różnorodne kiełbasy, balerony oraz podroby są znane i cenione również za granicą. To prawdziwe rarytasy, zwłaszcza gdy są wędzone tradycyjnymi metodami i pozbawione konserwantów oraz sztucznych barwników. Takie produkty mają nie tylko wysoką jakość  ale także niebywały smak- warto się nimi rozkoszować, przy okazji pielęgnując zasady staropolskiej sztuki masarskiej.

Książka zawiera wiele ciekawych i sprawdzonych pomysłów na własnoręcznie wytwarzane przysmaki. Wśród nich znajdują się zarówno tradycyjne przepisy jak i nowatorskie pomysły wzbogacone o nowe smaki.

85593
3 Przedmioty

Specyficzne kody

Zobacz także