Piła ręczna do cięcia mięsa i kości

12461

Piła ręczna do cięcia  mięsa i kości

220,00 zł
Brutto

  • Bezpieczne płatności Bezpieczne płatności
  • Wysyłka w 24h Wysyłka w 24h
  • 14 dni na zwrot 14 dni na zwrot

Piła stanowi nieodzowne wyposażenie ubojni, zakładów masarskich, sklepów mięsnych, restauracji oraz dla użytkowników prywatnych. Dzięki niej z łatwością przekroisz mięso wraz z kością, a także głęboko zamrożoną żywność, ryby i inne produkty spożywcze. Dzięki prostej konstrukcji łatwo wymienisz brzeszczot. Dzięki trwałym materiałom piła jest wytrzymała i odporna na uszkodzenia.

Wymiary:

- wymiary piły: 80 x 15 cm

- długość ostrza: 64 cm

- rączka wykonana z tworzywa

- rama ze stali nierdzewnej.

12461
7 Przedmioty

Specyficzne kody

Zobacz także