Nowe produkty
Nowe produkty
-
Dziadek do orzechów z pokrywką
48,01 zł -
Stojak na cenówkę / kartę menu
110,00 zł
Osłonka białkowa karmelowa
161
Osłonka białkowa karmelowa
Bezpieczne płatności
Wysyłka w 24h
14 dni na zwrot
Osłonki białkowe wykorzystywane są głównie do produkcji kiełbas typu: szynkowa, krakowska, żywiecka oraz metka. Przed użyciem osłonkę należy najpierw namoczyć w letniej wodzie aby była bardziej elastyczna. W tej osłonce możemy zarówno parzyć jak i wędzić.
Cechy osłonek białkowych:
- naturalny wygląd,
- nadają wspaniały kolor wędzenia,
- przepuszczają czynniki smakowe i zapachowe,
- przepuszczalne dla dymu i pary wodnej,
- wydajne w procesie produkcji,
- nadają się do nadrukowania,
- wytrzymałe przy napełnianiu i klipsowaniu.
Sposób użycia osłonek białkowych:
Aplikacja osłonek jest 5-etapowa: namaczanie, napełnianie, klipsowanie/wiązanie, obróbka termiczna, schładzanie.
Szczegółowe informacje dotyczące poszczególnych etapów obróbki prezentowany jest tutaj.
Przydatność do spożycia:
Osłonki tradycyjne posiadają 18 miesięczny okres przydatności do zastosowania od daty produkcji.
Cena za 100 mb.
161
2 Przedmioty
Specyficzne kody
Zobacz także
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.