Wędzenie - mięsa, kiełbas i ryb

50644

Wędzenie- mięsa, kiełbas i ryb

25,00 zł
Brutto

 

Bezpieczne płatności

 

Wysyłka w 24h

 

14 dni na zwrot

Wędzenie jest nie tylko metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem. Różne mięsa stają się w dymie wybornymi przysmakami. W książce tej znajdziecie informacje dotyczące rodzajów pieców i komór wędzarniczych z zakresu: małych urządzeń ogrodowych, do użycia na kempingu i przy łowisku, wędzarni do samodzielnego wykonania; szaf i komór wędzarniczych.

Ponadto dowiecie się:

- Sekretów wytwarzania dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym;
-
Jak unikać błęd
ów w czasie wędzenia;
- Jak prawidłowo wędzić mięsa i kiełbasy: waż
ne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny; kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy;

- Jak prawidłowo zrobić wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia; przechowywanie i zamrażanie;

- Jak przygotować smakowite przepisy wędzarskie.

50644
5 Przedmioty

Specyficzne kody

Zobacz także

Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

7 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: